Piráti Pracují

(Třídit podle okruhu:Akce) - Zrušit filtr
Na kole nejen z města, ale i do města

Na kole nejen z města, ale i do města

Za poslední roky se zase trochu rozrostla síť cyklostezek, které vedou z Klatov. Mimo rekreační cyklistiku se ale nesmí zapomínat i na kolo jako dopravní prostředek.
Více

Start komunální kampaně 2022

Start komunální kampaně 2022

Ano, je to kampaň😮! Kampaň KLATOVSKÝCH PIRÁTŮ do komunálek🏴‍☠️, která odstartuje v neděli 28. srpna v 17:00 hodin v Hostašových sadech v Klatovech poblíže venkovního posezení bistra Zrno🙃. Těšit se můžete na osobní setkání s některými našimi kandidáty, ale i prezentaci našich volebních priorit👍.
Více

Daruje krev s Piráty 8.8.2022

Daruje krev s Piráty 8.8.2022

Klatovská nemocnice aktuálně potřebuje každou kapku krve a plazmy všech krevních skupin. Budeme proto nesmírně rádi, pokud se opět zapojíte do našeho krvebraní a pomůžete nám doplnit krevní zásoby.
Více

Krvebraní splnilo svůj účel

Krvebraní splnilo svůj účel

V pátek 31.5.2019 se uskutečnila akce s názvem Pirátské krvebraní. Účelem této akce bylo vnést do podvědomí lidí nutnost darování krve a plazmy a přilákat do Klatovské nemocnice nové dárce. Tento účel byl splněn. Sedm statečných vyslyšelo výzvy krvebraní, setkalo se zde a darovalo životadárnou tekutinu.
Více

Pirátské krvebraní!

Pirátské krvebraní!

Pirátské krvebraní! Je zapotřebí z vás vysát trochu krve! Aneb akce klatovských Pirátů, která vyzývá všechny Klatovany k hromadnému darování krve nebo plazmy v Klatovské nemocnici, neboť každá tato kapka může mít velký potenciál k uzdravení nebo zachránění života náš všech. Tak přijďte a nechte si pustit žilou, je to pro dobrou věc!
Více